Zöld íjász 2. évad: a 4. rész - Crucible

2013-10-31 10:40:00 - LacoCola90

Egyszerűen nem tudom elképzelni, mi történhetett az Arrow írógárdájával, de erre a szezonra megtáltosodtak, és jóformán hétről-hétre kiváló epizódokat vetítenek.

 

Szép lassan minden körvonalazódik idén a történetben, fény derül az évad főbb eseménypontjaira, és a múltban is érdekes, sőt mi több, sokkoló pillanatokat élhetünk át. Nagyon remélem, hogy a későbbi részek is hasonlóan teljesítenek majd, mert eddig pazar sztorikkal rukkoltak elő a CW háza táján.

Érdekes, hogy az új részecskegyorsító is egyre többet szerepel az Arrow hírközvetítéseiben, csak nem annak lesz köze Flash karakteréhez? Ha már itt tartunk, a szupererő behozatala a történetbe érdekes lesz, amihez az epizód végén talán egy újabb lépéssel kerültünk közelebb, méghozzá Sebastian Blood által, aki hadsereget toboroz maga mellé.

 

 

Ebben a részben Oliver megtudta, hogy a Polgármester nevet használó gengszter illegális fegyvereket szállítat a Gladesbe, hogy az uralma alá vonja a városrészt. Ezért főhősünk szervezett egy „Pénzt a fegyverekért” rendezvényt, amivel rendet szeretett volna tenni Starling Cityben. Sajnos a Polgármester tönkrevágta Oliver partiját, ahol az új szereplő, Sin (Bex Taylor-Klaus) is komolyan megsérült. A Kanári (Caity Lotz) teljesen kikészült, mikor megtudta, hogy a barátja kórházba került. Eközben Felicity ellátta az Íjászt némi információval a Kanáriról… Kiderült, hogy a lány csak a Lance család tagjait követi, vagyis Oliver megtudta, hogy valójában kicsoda ez a rejtélyes, szőke, bőrruhás törvényen kívüli.

A jövő héten is komoly eseményekre kell számítanunk, amit a bemutatott előzetesben is láthattunk. Megérkezett a Bérgyilkosok ligája, vagyis sok érdekes információ lát napvilágot a sötét múltból… 

 

Kommentek száma: 0Címkék: kritika, elemző, cw, andrew kreisberg, summer glau, marc guggenheim, zöld íjász, john barrowman, stephen amell, paul blackthorne, caity lotz, green arrow, greg berlanti, arrow, katie cassidy, willa holland, susanna thompson, colin donnell, david ramsey, david nutter, melissa kellner berman, arrow season 2, zöld íjász 2. évad, zöld íjász online, a zöld íjász, navid negahban, bex taylor-klaus, zöld íjász 2x04

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés