Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

Vámpírnaplók: képek a második évadból

2010-08-13 10:39:00 - LacoCola90

Péntek délelőtt üssünk két legyet egy csapásra! Megérkeztek a közkedvelt Vámpírnaplók második évadjának legújabb promóciós képei.

 

A képeken Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley és Michael Trevino látható. Ne felejtsétek el ma este megnézni az első évad nyolcadik részét. A mai epizód címe: 162 gyertya, a mai rész tartalmából: Stefant meglátogatja egy régi barátja Lexi. A lány a fiút születésnapján akarta meglepni és ez sikerül is. Ám a meglepetésben Elena is részesül, mikor meglátja Stefan házában flangálni. Damon tovább csiszolja fondorlatos tervét, s hogy a helyiek ne rájuk gyanakodjanak, legújabb gyilkosságát Lexire hárítja, akit aztán meg is öl. Stefannak elege lesz az állandó gyilkolásokból, úgy dönt, végérvényesen rendezi a számlát Damonnal.

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, második évad, the vampire diaries, nina dobrev, ian somerhalder, vámpírnaplók, paul wesley, michael trevino

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés