Vámpírnaplók 4. évad: Új poszter és a 15-ös rész képei

2013-02-06 22:41:00 - Emci

A CW sikersorozata februárban ezzel a poszterrel kívánja felhívni magára a nézők figyelmét. És egy kis időugrással kaptunk négy fotót is a tizenötödik epizódból.

Mint láthatjátok a posztert Damon Salvatore egymaga uralja, vagyis a figurát megformáló Ian Somerhalder. Ez egy kicsit gyanús, pláne a mellette található felirat: "Adj neki elég kötelet ...". Hogy ez igazából mit akar jelenteni azt előre még csak sejteni, vagy csak találgatni lehet. A poszter után nézzétek meg a promó képeket is!

 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, the vampire diaries, nina dobrev, ian somerhalder, poszter, the cw, vámpírnaplók, paul wesley, michael trevino, matthew davis, katerina graham, steven r. mcqueen, joseph morgan, zach roering, candice accola, vámpírnaplók 4. évad

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés