Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

Vámpírnaplók 4. évad: a 19. rész előzetese képekkel és tartalommal

2013-03-30 16:12:00 - Emci

Kedvelt szereplőink maguk mögött hagyják a kisvárost, ahol Elena végleges döntést hozott. Ez otthon is mindenkit megdöbbent majd, de vajon mit fog erre lépni Klaus?

Ha kíváncsi vagy a következő, 20. rész fordulataira, akkor látogass el ide!

Stefan és Damon sem hagyja, hogy az újdonsült vámpírbőrbe bújt Elena a saját kezébe vegye a sorsát, mert valahogy ez senkinek sem jó. De nézzük miről is fog szólni ez a rész: Elijah fontos szerepet kap, mert nemcsak felbosszantja Klaust, de testvérét, Rebekaht is olyan kihívás elé állítja, amely meg fogja változtatni az életét. Eközben Elena szabotálja a Caroline által szervezett szalagavató bált, és Klaus segítségét kéri, aki ezer örömmel áll a lány rendelkezésére. Mindenki Elena közelébe akar férkőzni, de leginkább Damon és Stefan, akik kénytelenek rájönni, hogy most az eseményeket nem ők irányítják. Elena mindenki eszén túljár, erre Matt, Rebekahhoz fordul segítségért. A bálról Bonnie sem hiányozhat, aki sokkoló felfedezést tesz, majd Klaus kap egy sorsfordító üzenetet. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, the vampire diaries, nina dobrev, ian somerhalder, the cw, vámpírnaplók, paul wesley, michael trevino, katerina graham, steven r. mcqueen, joseph morgan, zach roering, candice accola, claire holt, vámpírnaplók 4. évad, vámpírnaplók 4x19

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés