Vámpírnaplók 4. évad: a 12. rész

2013-02-02 15:09:00 - Emci

A Vámpírnaplók készítői ezúttal valósággal a csúcsra járatták a sorozatot és az eseményeit. Vajon a következő részek is ilyen izgalmasak lesznek majd?

 

Minden sikeres és kiemelkedő rész után kétkedve várjuk a folytatást, és kíváncsian fürkésszük az új epizódokat, hogy azok felül tudják-e múlni az előző izgalmakat.

Az utóbbi időben igyekszünk kiemelt figyelmet szenteli a The Vampire Diaries-nek, hiszen Ti is észrevehettétek, hogy hétről-hétre érdemesebb a sorozattal tartani, mert újabban szépen fellendültek a cselekmények benne. Adott egy új cél, majd mindenki azt a gyógymódot akarja megszerezni, amivel orvosolni lehet a vámpírizmust, és vele talán Elena és más vámpíregyed is búcsút mondhat ennek a gyilkos, vérengző kórságnak. Azonban ez a gyógymód nem akárhol található, hanem a nagy Silas, az első halhatatlan lény mellé eltemetve. Egyesek szerint, ha ez a Silas egyszer újra elszabadul, az nem lesz olyan mulatságos, mint azt elsőre gondolnánk. Magával hoz egy olyan veszedelmet, amibe belegondolni is szörnyűség…

 

 

Így tovább folytatódott a manőverek sokasága és Elena terve szerint haladtak az események, mármint az egyik oldalon (erre már korábban is kitértünk). Ugyebár Damon házi őrizetben csücsült, mert Kol megigézte, arra kényszerítve a sármos vámpírfiút, hogy végezzen Jeremyvel, aki már nagyon-nagyon vámpírvadász. Erre Damont a tetvére bezárta házuk pincéjébe, Elena pedig kiagyalta, hogy Jeremynek Kolt kell hűvösre tenni, mert az ő halálával, egyrészről befejeződik a terror, másrészről viszont vele együtt rengeteg vámpír fog a semmi martalékává válni – ha egy Ősi vámpírt megölnek, akkor azok az egyedik is követik őt a másvilágra, akiket ő változtatott át vérszívóvá. Kockázatos ez a vállalkozás, de még mindig jobb, mint ölbe tett kézzel arra várni, hogy a megfékezhetetlen Kol mindenkit sakkban tartson, és bábuként ugráltasson, illetve ennél sokkal rosszabb és sötétebb gondolatokkal mászkálgasson a fejében.

Eközben Klaus aktiválta Stefant és kiadta neki az ukázt, bármi áron, de meg kell szereznie Rebekah-tól azt a bizonyos tőrt. Ettől kezdve igencsak beindultak az események, a sulibált Bonnie apja, az új polgármester már jó előre lefújta és ezzel együtt elkezdte a város tisztogatását, kezdve azzal, hogy az ivóvízbe verbénát rakatott. Ezt pedig nemcsak Elena kiskacsói bánták.

 

 

Őrült jó pillanatokat kaptunk, Klaus szinte sátáni volt, Jeremy meg olyan lett az epizód végén, mint Hulk, Kolról pedig bebizonyosodott, hogy milyen jól éghető anyagból van... Klasszul eltalált képsorokban láthattuk, ahogyan kirajzolódnak Jeremyn a gyógyírhoz vezető térkép körvonalai, de talán még ennél is nagyobb jelenet volt az, amikor Bonnie földre kényszeríttette a tomboló Kolt. Ha értékelni kellene ezt a részt, melynek a címe: A View to a Kill, akkor csillagos ötöst kéne adnunk neki, annak ellenére is, hogy Bonnie édesanyja megpróbált jól beleköpni a levesbe, de tulajdonképpen ezzel is csak jól csigázták a hangulatot. Ezt leszámítva Damont se felejtsük ki, mert hiába maradt ki a buliból, még így is élvezhető volt Ian Somerhalder játéka, Klaus-é (Joseph Morgan) meg egyenesen szenzációs volt. De ugyanígy bárkit ki lehetne emelni, mert nagyszerűt alakítottak a színészek. Ezúttal Caroline és Tyler ugyan nem kapott jelenetet, de sebaj, mert a kövi részben őket is láthatjuk.

Apropó, mit szóltok ahhoz, hogy legújabban Stefanból mekkora macsót faragtak? Ezúttal is jó pár remek kép született, tekintsétek meg őket, és a jövő héten újra visszavárunk benneteket egy kis Vámpírnaplók elemzőre! 

 

Kommentek száma: 0Címkék: elemző, the vampire diaries, nina dobrev, ian somerhalder, the cw, vámpírnaplók, paul wesley, michael trevino, matthew davis, katerina graham, steven r. mcqueen, joseph morgan, zach roering, candice accola, vámpírnaplók elemző, vámpírnaplók 4. évad

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés