Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

Vámpírnaplók 4. évad: a 10. rész

2013-01-20 23:39:00 - Emci

Amíg az évad elején nem tudtunk mást tenni, mint fanyalogni, addig ez mostanra teljesen az ellenkezőjére változott.

 

Újra izgalmas és élvezhető a sorozat, ismét érdemes nézni, különösen akkor, ha visszatér egy olyan ősi vámpír a történetbe, mint a bosszúszomjas Rebekah.

Elena nem győzött pislogni, amikor Rebekaht meglátta Carol Lockwood búcsúztatóján. Mint tudjuk, Klaus akarta megleckéztetni Tylert, ezért gondolkodás nélkül megölte édesanyját, a város polgármesternőjét, csakhogy egy kicsit elvetette a sulykot. Az aktuális epizódban pedig Rebekah vette a fejébe, hogy megleckéztet mindent és mindenkit, és kideríti, hogy mit rejtenek a vámpírvadászok tetoválásai, és hol van az a gyógyír, ami vissza tudja változtatni a vámpírokat halandó emberré. Ezért April segítségével szó szerint fogva ejtette Elenát, Caroline-t és Stefant az iskola épületében. Ebben az ügyben Bonnie lett a kulcsfigura, mert rájött a gonoszkodó vámpírlány tervére, és még idejében lépett. Eközben pedig Klaus akarta felgyorsítani Jeremy tetkóinak kirajzolódását.

 

 

Nagyon jó kis epizódot láthattunk, ahol Damon és Klaus parádézott, Elena és Stefan nagyot szívott… Matt és Jeremy izmosabb lett, hála Damonnak, Elena pedig rájött, hogy őrülten szerelmes. Tyler azonban nagyon farkas lett, April meg egy áruló szuka, ami egészen oda vezetett, hogy kialakultak a párocskák. Damon és Jeremy, Klausnál van a vadász kardja, neki bőven elég ennyi is, Shane mellett áll Bonnie, Elena már egy ideje Damonhoz húz, így nincs más hátra, Stefan felkérte Rebekaht partnernek.

 

 

Sokan akarják azt a bizonyos gyógyírt, de mindenkinek másért kell: például Klausnak azért, mert elfogytak a hibridjei, és mint mindig, ő és Damon volt a legütősebb a történetben, bár Rebekah is próbált keménykedni, de mint tudjuk, az ő próbálkozásai elég tiszavirág életűek szoktak lenni. Damonnak azért kell a gyógyír, hogy visszaváltoztassa Elenát, Stefannak meg azért, mert nem hagyja nyugodni a kíváncsisága, és mert már azt sem tudja, hogy kivel hányadán áll, és így tovább… No és azt is megtudtuk, hogy Shane-nek mi a tikos kis terve. Csak ismételni tudom önmagamat, mert egy kimondottan eseménydús és kiváló epizódot láthattunk, amivel ismételten megérte együtt tartani. Nagyon kellett, hogy magára találjon a széria, de tulajdonképpen ezt is vártuk tőle, és a jövőben is számítunk rá.

 

Kommentek száma: 0Címkék: elemző, the vampire diaries, nina dobrev, ian somerhalder, the cw, vámpírnaplók, paul wesley, michael trevino, matthew davis, katerina graham, steven r. mcqueen, joseph morgan, zach roering, candice accola, vámpírnaplók elemző, vámpírnaplók 4. évad

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés