True Blood: Irány a 7. évad

2013-07-16 22:00:00 - LacoCola90

Egyáltalán nem történt meglepetés, az HBO-nál a hatodik szezonos showrunner mizériák ellenére is folytatni kívánják az egyik legnépszerűbb produkciójukat.

A csatorna programigazgatója, Michael Lombardo jelentette be, hogy elkészítik az Inni és élni hagyni magyar címre hallgató produkciójukat, és a forgatások alatt keletkezett produceri problémákat is sikerült maguk mögött hagyniuk, mert a most látható évadot befejező Brian Buckner a következő szezonra is elvállalta az irányítást a forgatásokon. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, true blood, hbo, anna paquin, könyv, inni és élni hagyni, alan ball, comic-con, sam trammell, stephen moyer, cinemax, camilla luddington, deborah ann woll, todd lowe, alexander skarsgård, carrie preston, jim parrack, nelsan ellis, ryan kwanten, rutina wesley, chris bauer, comic-con 2013

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés