Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

True Blood 6. évad: Jön a költségcsökkentés

2012-09-05 11:13:00 - LacoCola90

Az elmúlt napokban kiderült, hogy a közkedvelt HBO-s széria forgatása csak januárban fog elindulni Anna Paquin terhessége miatt, ráadásul az epizódok száma is csökken.

Nemrég derült, ki, hogy a várva-várt, jövőre bemutatkozó hatodik szezon mindössze tíz epizódos lesz a komoly költségcsökkentéseknek köszönhetően. Durva, hogy a csatorna a magasan legnézettebb szériájának is kénytelen visszafogni a pénzügyeit. Tavaly például ugyanez volt a helyzet az AMC csúcstartójával, a zombis The Walking Dead-del, ők is kénytelenek voltak lefaragni a kiadásokból. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, true blood, hbo, anna paquin, könyv, inni és élni hagyni, alan ball, sam trammell, stephen moyer, cinemax, camilla luddington, deborah ann woll, todd lowe, alexander skarsgård, carrie preston, jim parrack, nelsan ellis, ryan kwanten, rutina wesley, chris bauer

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés