Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

Trónok harca: Lesz 4. évad

2013-04-02 20:06:00 - LacoCola90

Ahogy elkezdődött a harmadik szezon, az HBO a hatalmas nézőszámok láttán azonnal berendelte a jövőre érkező negyedik évadot a Trónok harca sorozatból.

Egyáltalán nem ért váratlanul bennünket ez az örömhír, mert egy 4,4 millió nézőszámmal bíró évadkezdés a fizetős csatornán óriási eredménynek számít. A rajongók hajthatatlanok és imádják George R.R. Martin regényeinek a feldolgozását. A szezon berendelése mellett az a hír is meg lett erősítve, hogy a népszerű író a negyedik évadban látható lesz egy rövid cameo szerepben. A 2014-ben érkező részek a harmadik, Kardok vihara könyv hátralévő fejezeteit, illetve a negyedik, Varjak lakomájából fog gazdálkodni.

 

Kommentek száma: 3Címkék: hírek, hbo, game of thrones, a song of fire and ice, könyv, george r.r. martin, emilia clarke, peter dinklage, trónok harca, david benioff, d.b. weiss, maisie williams, kit harington, richard madden, jack gleeson, michelle fairley, natalie dormer, a tűz és a jég dala, gwendoline christie, liam cunningham, stephen dillane, lena headey, oona chaplin, rose leslie, charles dance, joe dempsie, carice van houten, sophie turner, alfie allen, trónok harca 3. évad, game of thrones season 3, kardok vihara, ciarán hinds, diana rigg, clive russell, paul kaye, richard dormer, ellie kendrick, iain glenn, aidan glenn, jerome flynn, conleth hill, kristian nairn, john bradley, sibel kekilli, natalia tena, finn jones, thomas brodiesangster, nikolaj costerwaldau, isaac hempsteadwright, trónok harca 4. évad, game of thrones season 4, varjak lakomája

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

(10/10)

JimmySmog (2013-04-20 17:43:54)
Egészen biztos voltam benne, hogy lesz.
3

(10/10)

hedzsooo (2013-04-03 12:01:46) PC RPG Közösség
Tartják a színvonalat, akkor jöhet, naná!^
2

(0/10)

Septimus (2013-04-02 22:41:15)
Szuper
1

(1)

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés