Trónok harca 3. évad: a 6. rész előzetese

2013-04-29 18:25:00 - LacoCola90

A Falon túl komoly dolgok vannak készülőben, ami azt jelenti, hogy a cselekmény ezúttal sem fog lejjebb ülni. Az már biztos, hogy a következő részre is érdemes lesz odafigyelni.

 

Ismételten lényeges változások következnek, így egy pillanatra sem unatkozhatunk majd a legközelebbi, hatodik epizód során. Észak királya, Robb Stark egy elveszettnek hitt szövetségeshez, Walder Freyhez, az Átkelő Urához fordul majd segítségért… Jamie és Brienne helyzete sem lesz könnyebb… Havas Ramsay pedig nemcsak Theonhoz szól oly rémisztően, hanem hozzánk, a közönséghez is. Legvégül Arya ragad nyílvesszőt a kezébe. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, hbo, game of thrones, a song of fire and ice, könyv, george r.r. martin, emilia clarke, peter dinklage, trónok harca, david benioff, d.b. weiss, maisie williams, kit harington, richard madden, jack gleeson, michelle fairley, natalie dormer, a tűz és a jég dala, gwendoline christie, liam cunningham, stephen dillane, panel, lena headey, oona chaplin, rose leslie, charles dance, joe dempsie, carice van houten, sophie turner, alfie allen, trónok harca 3. évad, game of thrones season 3, kardok vihara, ciarán hinds, diana rigg, clive russell, paul kaye, richard dormer, ellie kendrick, iain glenn, aidan glenn, jerome flynn, conleth hill, kristian nairn, john bradley, sibel kekilli, natalia tena, finn jones, thomas brodiesangster, nikolaj costerwaldau, isaac hempsteadwright

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés