Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

Pilot: Vörös özvegy

2013-02-18 22:48:00 - LacoCola90

Az amerikai ABC a nyilvánosság előtt is bemutatta legújabb, Red Widow című sorozatát, melyet nálunk az AXN Magyarország nézői csodálhatnak majd tavasszal.

 

Az újonc produkció premierje március 3-án lesz esedékes, amit kisebb eltolódással a magyarországi debütálás is szorosan követni fog. A felkavaró drámasorozat egy holland széria, a Penoza alapján született, amit a hollandok készítettek el néhány éve, és azóta abból egy lengyel verzió is sikeresen napvilágot látott. A tengerentúli változatot a Dexter egykori forgatókönyvírójának, Melissa Rosenbergnek köszönhetjük, aki korábban az Alkonyat-filmeken is dolgozott. A Vörös özvegy egyik érdekessége, hogy az ABC Studios az Endemollal karöltve gyártotta le, mely utóbbi, korábban a vetélkedőiről volt elhíresült.

 

 

A történetről röviden: Mikor Marta Walraven férjét brutálisan meggyilkolták, az első megérzése az, hogy védelmezze három gyermekét. Férje üzlettársai – Irwin Petrova, Marta megbízhatatlan testvére és Mike Tomlin – illegális drogüzletbe keveredtek rivális gengszterekkel és végül, Marta férje, Evan fizette meg ennek az árát. Ő már tudja, hogy milyen is a kegyetlen bűnözői világ, mert apja, Andrei Petrova és a hűséges testőre, Luther is gengszterek. – De nem akármilyenek, ugyanis ők a Bratva, az orosz maffia San Franciscóban. Marta és testvére, Kat mindig egy biztonságosabb életet szerettek volna vérontás és félelem nélkül. Egy ideig főszereplőnőnk békében élt, mint egy kertvárosi feleség, most pedig James Ramos FBI ügynök igazságot ígér neki. Marta újra felfedezi önmagát, a tűrőképességét és mélyre ássa magát a sötét alvilágban, ahol próbára teszi a saját erejét. Ki akar törni a maffia árnyékából, és ehhez az kell, hogy a saját halálos játékukban győzze le őket. Az ABC és az AXN új szériája megmutatja, hogy egy nő meddig képes elmerészkedni, hogy megvédje családját.

 

 

A Red Widow szereposztása kiválóra sikeredett, a néző már-már el is felejtheti, hogy egy amerikai sorozat előtt ül. Többek között a következő színészeket láthatjuk az első epizódban: Radha Mitchell (Silent Hill), Goran Visnjic (Vészhelyzet) Wil Traval (Underbelly), Erin Moriarty (One Life to Live), Sterling Beaumon (Clue), Lee Tergesen (Army Wives), Jakob Salvati (Mad Men), Mido Hamada (24), Luke Goss (Pokolfajzat 2), Jaime Ray Newman (Drop Dead Diva), Suleka Mathew (Hawthorne), Rade Serbedzija (24).

Szerencsére a készítői gárdának nemcsak a színészeket, hanem a forgatókönyvet is sikerült eltalálniuk, ami sokkal jobban sikerült, mint egy átlagos tucat krimié. Az ABC a Red Widow-val próbálja meg a vasárnap 22.00-s sávját sikerre vinni márciustól, ami nem lesz egyszerű feladat, hiszen az utóbbi időben több sorozat botlott meg ebben az időpontban. Magyarországon pedig az amerikai premiert követően jelentkezik majd a produkció az AXN kínálatában, melyre érdemes lesz odafigyelni a közeljövőben.

 

Kommentek száma: 0Címkék: kritika, abc, pilot, axn, mido hamada, red widow, penoza, holland, radha mitchell, wil traval, erin moriarty, sterling beaumon, lee tergesen, jakob salvati, luke goss, jaime ray newman, suleka mathew, rade serbedzija, goran visnjic

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés