Jövő heti sorozatajánlónk!

2010-08-28 23:59:00 - LacoCola90

Érdekességképpen a jövő hét műsoraiból egy párat felsorolok nektek, egyértelműen a sorozatokra hívnám fel a figyelmeteket. Rossz idővel indul a hét, ilyenkor szívesebben ülünk le a tévéképernyő elé, ezért is ajánlom nektek a következő műsorokat.

Érdemes figyelni a csatornákat, mert sok adó most kezdi el vetíteni őszi szériáit. Augusztus 30. Hétfő: Tv2, 19:05 Édes négyes - A magányos sztároknak is jár a boldogság! Az Édesnégyes című produkcióban ismert emberek keresik párjukat a képernyőn. Hétfőtől csütörtökig egy-egy civil versenyző próbálja meghódítani a facér híresség szívét. Az, hogy végül melyiküknek sikerül, kiderül az ötödik napon. Új hét, új boldogságot kereső celeb: többek között Szabó Zsófi, Majka, Cseke Katinka, Kozsó és Zana József párkereső kalandjai szórakoztatják majd a nézőket!

 

 

Tv2, 21:20 NCIS - Egy kukoricaföld kellős közepén két kisfiú, játék közben egy tengerészgyalogos holttestét találja meg. Az őrvezetőt egy póznához kötözték, a fejére egy zsákot húztak, a jobb kezét pedig levágták. Az NCIS csapata rájön, hogy a férfi kezét ahhoz használták, hogy egy szigorúan őrzött kormányépítménybe bejussanak az ujjlenyomatával, ahol különleges képességű fiatalok képzésével foglalkoznak...

 

 

RTL Klub, 21:20 Dr. Csont - Brennan apja, Max a bíróság elé áll, hogy feleljen Robert Kirby FBI-igazgató megöléséért. A bíróság Brennant is beidézi, aki nem tudja eldönteni, melyik a helyes út. Szakértőként, logikus, törvénytisztelő polgárként elítéli apját, ugyanakkor indítékai megmagyarázzák a cselekedetét. Max gyermekei védelmében volt kénytelen a végső megoldáshoz folyamodni.

 

 

Hétfőtől csütörtökig TV6, 23:00 Odaát - Egy ódon kúriában működő kastélyszálló fiatal tulajdonosnője riasztó jelenségekre, megmagyarázhatatlan halálesetekre lesz figyelmes, amelyek egyre gyakrabban fordulnak elő. Susan már eldöntötte, hogy eladja a szállót, Dean és Sam pedig, akik utolsó vendégként érkeznek Susanhez, a különös jelek alapján arra gyanakszanak, valaki elátkozhatta a házat, ezért halnak meg azok, akik közreműködnének a költözésben.

 

 

Comedy Central, 20:20 Így jártam anyátokkal - Ahogy a cím is mondja a történet arról szól, hogy Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik. A történet kezdetén Ted legjobb barátja, Marshall elárulja, hogy meg akarja kérni barátnője, Lily kezét. Ted ebben a pillanatban döbben rá, hogy többé nem várhatja az igaz szerelmet, lépnie kell. Ebben segít neki barátja, Barney, a hivatásos agglegény, aki folyamatosan kínozza Tedet a nőkről és párkapcsolatokról alkotott megingathatatlan véleményével. Ted hamarosan megismeri Robint, úgy érzi, ez a szerelem első látásra, de a sors valami egészen mást tartogat számára... Háromszor jelölték Emmy-díjra Neil Patrick Harrist, de még soha nem kapta meg. Most ismét felkerült a listára, sőt három jelölést is kapott. A Stinson alakításáért, a Glee epizódszerepéért és a tavalyi Tony-díjátadó vezetéséért.

 

 

Augusztus 31. Kedd: HBO, 20:30 Hármastársak - Nicki megtudja, hogy az anyja lelépett Kansasbe. Bill kansasi kéme hamarosan vészjeleket ad. Bill elmegy Paleyhez, és felfedi, hogy információja van Marilynről, az etikátlan üzleti magtartásáról és a szexuális szokásairól. Paley beleegyezik, hogy visszafogja Marilynt, hogy ne siklassa ki Bill kampányát. A felségek báli ruhát akarnak vásárolni a választás éjszakájára. Az öltözőben Barb és Nicki összeveszik, melyikük viseljen piros ruhát. Margene véletlenül kifecsegi, hogy Nicki meddő. A speedfüggő Leilát elcsípik a kaszinóban, miközben az anyagot árulja. Barb megtudja, hogy a lány Tommy unokahúga.

RTL Klub, 21:20 Castle - A New York-i felső tízezer tagjai közül többeket is kirabol egy igen agyafúrt betörő, akinek eleddig nem tudott nyomára akadni a rendőrség. Amikor az elkövető mind durvábbá válik, és egyik áldozatát meg is öli, Beckett kapja meg az ügyet. Castle-lal együtt be kell épülniük a gazdagok és a csillogás világába - ami Castle-nak nem nehéz, hiszen e körökben ő mozog otthonosan, és a "pályán" Beckett az újonc.

 

 

Viasat 3, 21:30 A főnök - Karen Bivas-t, egy előkelő, új étterem társtulajdonosát meggyilkolják. Több gyanúsított is van: a férj, akire igen szép összeg marad a biztosításból, és az étterem fő befektetője, aki korábban is gyilkossági ügybe keveredett már. Bonyolítja a helyzetet az asszony zűrös magánélete, melyről újabb és újabb részletek derülnek ki. Közben Brenda a negyvenedik születésnapja miatt igen furcsán viselkedik.

 

 

Szeptember 1. Szerda: Viasat 3, 01:00 Esküdt ellenségek Különleges ügyosztály - Christopher Meloni és Mariska Hargitay alakítják Elliot Stabler és Olivia Benson nyomozó szerepét ebben a New Yorkban játszódó, lendületes bűnügyi drámában. A nyomozók különleges egységének tagjaként a nagyváros sötét dolgainak mélyére ásnak. Elhivatottságuk, hogy a vitatható és szexuális bűncselekmények végére járjanak, megingathatatlan.

 

 

Tv2, 22:20 Született feleségek - A neve Emily Portsmith volt, és halálának híre gyorsan terjedt. A városban ugyanis mindenki ismerte Emily-t. A családja közismert volt, és köztiszteletben állt. Népszerű volt az iskolában, és a vendégei a kávézóban rajongtak érte. Mindenki ledöbbent a hír hallatán, hogy meggyilkolták. Legfőképp azért, mert egy másik fiatal nőt is támadás ért alig egy héttel korábban. Igen, Széplak városának most már minden lakója tudta, hogy gyilkos jár közöttük. És hamarosan majd azt is megtudják, hogy még nem végzett... A kávézó pincérnőjét, Emily-t egy nap holtan találják. Julie nem érzi magát biztonságban, ezért Karl-lal úgy döntenek, hogy elcserélik az autójukat. Susan később kiszúrja a lánya kocsiját egy motel előtt, és azt hiszi, hogy visszament a szeretőjéhez, ezért leskelődni kezd utána. Ekkor azonban rájön, hogy Karl Bree-vel jár. Carlos és Lynette eközben egyre durvábban harcolnak egymással, s Carlos végül talál indokot, hogy kirúgja a nőt. Danny szeretne Julie-val járni, a lány azonban visszautasítja, ezért Danny megpróbál öngyilkos lenni. Katherine M. J.-n keresztül próbálja Mike-ot visszahódítani, mire a férfi végül besokall...

 

 

Tv2, 23:20 Szellemekkel suttogó: Jim és Melinda a férfi régi barátjának esküvőjére, a hegyekbe utaznak. Tricia, a mennyasszony kislánya azonban furcsán viselkedik, képzeletbeli alakokkal beszélget. Melinda arra gyanakszik, hogy egy szellem keze lehet a dologban, aki talán még az esküvőt is meg akarja akadályozni. Jim eközben pedig azt szeretné, hogy már hárman térjenek vissza Grandview-ba.

 

 

Szeptember 2. Csütörtök: HBO, 21:20 Tudorok – kanadai-amerikai sorozat, a negyedik befejező évad is elérkezett hozzánk. Az angol történelem egyik legnagyobb alakjának, VIII: Henriknek az utolsó éveiről szól ez az évad. 1540-et írunk, a király uralkodásának harmincadik évében, Londonban játszódik a történet. Nyár derekán a király ereje teljében van, feleségül veszi a 17 éves Katherine Howardot, aki alacsony sorból származik.

 

 

Tv2, 23:50 Bostoni halottkémek - Egy tinédzser súlyos rögeszméje és egy törvényszéki tudósítás két ember életébe kerül, ami még Dr. Macy szakértelmét is jelentősen próbára teszi. Eközben Jordan azon gondolkozik, hogy talán hallott egy gyilkosságot, de vajon hol a holttest?

Szeptember 3. Péntek: M2, 21:15 24 - Jack bemegy a Terrorelhárításhoz, ahol Audrey elképedve döbben rá arra, hogy a férfi életben van. Curtis próbál az oroszok nyomára bukkanni, akik a reptéri incidenst csupán egy gyilkos gáz megszerzésére találták ki. Cummings bérgyilkost küld a Terrorelhárításhoz, hogy végezzen Jack-kel. Chloe rájön, hogy Spenser titkol valamit. Cummings meggyőzi az elnököt arról, hogy Martha jobb helyen lenne a világ szemétől távol, egy szanatóriumban.

 

 

Tv2, 21:20 NCIS: Los Angeles – Folytatódik az első évad: A csapat a kareoke est után az irodában gyülekezik, hogy a szokásos éves balesetvédelmi előadást végighallgassák. Mindenki megérkezik, ám Dom késik. Majd mindenki egyszerre kap riasztó üzenetet a telefonjára, Dom mobilja ugyanis automatikus vészjelzést küld. Bemérik az autóját, melyet egy sikátorban meg is találnak, s a kocsiban minden tiszta vér, az ügynöknek pedig nyoma sincs. Később az FBI és a CIA is felajánlja a segítségét, hogy megtalálják Dom-ot...

 

 

HBO2, 22:00 Spartacus - Az arénában a trák gladiátor visszaemlékezik arra, amikor elbúcsúzott a feleségétől. Sura megpróbálta meggyőzni, hogy maradjon otthon, ám a férfi már elkötelezte magát, hogy a rómaiak mellett harcol a barbárok ellen. Később azonban összetűzésbe keveredik a római legátussal, Claudius Glaberrel, aki magára hagyja a trák falvakat. A férfi időben megmenti az asszonyát, ám a rómaiak elfogják őket. Surát rabszolgaságra, őt pedig gladiátorjátékban való kivégzésre ítélik. Az arénában a tömeg üdvrivalgása közepette a trák legyőzi ellenfeleit. Batiatus, az egyik gladiátoriskola tulajdonosa megveszi a foglyot, akit Spartacusnak neveznek el.

 

 

DunaTV, 21:00 Tűzvonalban - Kolonics érkezik a hírrel: a KMCS fennmaradásának feltétele, hogy Bordás és csapata felderíti a lövöldözős-szektás-díleres ügyet. Ráadásul az valahogyan összefüggésben állhat Czimmermannal, akit viszont Bordás, ha nem is fedez, de ártalmatlannak tart. Kolonicsnak továbbá az is feltétele, hogy Bordás nem feszegeti tovább Herceg szerepét. Kálmán bá is visszakerül az őrsre, az erősítésre szükség is van. Alter viszont Herceg segítségét kéri a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ezoterikus bűnözők ügyében - hogy jó pontot szerezzen neki Bordásnál. A nemzetbiztonságtól érkezik is az információs csomag Alter századosnak. Elkezdődik a Luciferista v's ecstasy-díler kihallgatása. Bordás bekeményített, átváltott halhatatlan üzemmódba. Egy új szoftver, a Rendőrségi Szövegbányász Rendszer is segítségére van.

 

 

RTL Klub, 22:20 Vámpírnaplók - Logan visszatérésével újabb gyilkosság történik a városban, ezért Stefan úgy dönt, még sem áll tovább. Damonnal nyomába erednek a férfinak, ám az előttük jár és foglyul ejti Damont. Alaric, az új történelem tanár is összeszűri a levet Logannel, olyannyira, hogy hidegre is teszi őt. A történtek ellenére, Stefan továbbra sem akar együtt maradni Elenával, noha a lány már elfogadta őt és képes volna együtt élni ezzel a helyzettel. Matt és Caroline egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

 

 

23:20 Smith - Bobby fedőállásban egy műanyag poharakat forgalmazó cég értékesítési osztályán dolgozik, ám valójában csapatával rablásokat tervez és hajt végre megrendelésre. Amint Tom kijön a börtönből, összeáll a csapat. Bobbyék következő megbízása a pittsburghi Tanner Múzeum értékes festményeinek megszerzése. A terv rosszul sül el, a rendőrséggel a nyomukban szétfoszlani látszanak a békés nyugdíjaséletről szövögetett tervek. A csapat egyik tagja életét veszti a lövöldözésben, a megmaradtak sikeresen felszállnak a Los Angeles felé tartó gépre, ahol átrendeződnek a viszonyok. Bobby neje meglátja a tévében az üldözésről készült felvételeket. A sorozat címe, "Smith" nem valós karaktert takar, hanem az FBI által kitalált fantázianév, és a rendőrség orra alá borsot törő profi csoport vezetőjére utal. Bobby Stevens (Ray Liotta) átlagos családapának tűnik a felületes szemlélő számára, aki reggel elindul az irodába, hogy a nap végén megfáradtan hazatérhessen feleségéhez és két gyerekéhez. Bobby már csak a nagy dobásra vár, ami majd hozzásegíti a békés és törvénytisztelő élethez családja oldalán. "Smith", a férfi másik éne, üzleti útjait használja álcának családja előtt.

 

 

01:10 Alias - Egy hónappal később, Sydney-t arra kényszerítik, hogy újra szembenézzen régi ellenségével, Anna Espinosával.. Anna felismeri, hogy Sydney-t barátain keresztül tudja megközelíteni és Will Tippen a cél. Sydney-nek meg kell találnia Annát ahhoz, hogy Will meg tudja menteni. Sydney sajnos nem tudja, hogy az Öt prófétanak tervei vannak vele, DNS mintát szeretnének tőle.

 

Szeptember 4. Szombat: Tv2, 15:30 Luxusdoki - Dr. Hank Lawson sohasem pihen, még a szabadsága alatt is a kórházban végzi a műtéteket. Amikor azonban az egyik betege az életét veszti, Lawson hibájából, a férfit kirúgják. Hank ekkor mély depresszióba süllyed, ráadásul a menyasszonya is elhagyja, és nem talál munkát. Az öccse, Ewan próbálja meg felrázni, ezért elviszi magával Hamptons-ba egy hétvégére. Ott pedig sikerül belógniuk egy előkelő buliba, ahol az egyik illusztris vendég rosszul lesz, s Hank menti meg az életét. A buli házigazdája pedig nem marad hálátlan...

 

 

RTL Klub, 16:40 Merlin kalandjai – Első rész: A fiatal Merlin anyja tanácsára Camelotba utazik, ahol nagybátyja, az udvari doktor Gaius segédjének álljon, titkon remélve, hogy választ találhat a kérdésére: miért kapta a sorstól természetfeletti képességeit? De a keménykezű Uther Pendragon uralma alatt tilos a mágia bárminemű használata, és minden varázslónak és mágikus lénynek halál a büntetése. Uther legújabb áldozata egy varázsló, akinek anyja megesküszik, hogy bosszúból végez a király fiával, az ifjú Artúrral.

 

 

17:40 Glee – Harmadik rész: Will boldog, hogy apa lesz, még szüleivel is megosztja a nagy hírt. Rachel felveti, hogy koreográfusnak kérjék fel Dakota Stanley-t, aki épp a legnagyobb ellenfelüket, a Vocal Adrenaline-t készíti fel. Terri titokban kétségbeesetten próbálkozik teherbe esni, de sikertelenül. Miután két zenekari tag is kiesik a fiúcsapatból, Puck jelentkezik az üres helyre. Dakota Stanley munkájának katasztrofális következményei lesznek.

 

 

Viasat3, 16:40 Smallville - Clark utánanéz egy színházbeli támadásnak, ami egy sorozatgyilkos műve lehet. Azt gyanítja a tettes meteorfertőzött, így megkéri Chloe-t, adja ki azoknak a nevét, akikről gondoskodik az Isis Alapítványnál. Ez feszültséget generál a két barát között. Davis attól fél, hogy az eszméletvesztései azt jelenthetik, hogy ő a sorozatgyilkos és begyűjti a bizonyítékokat, amik veszélybe sodorhatják. A legrosszabbtól tartva bevallja Chloe-nak a gyanakvását.

 

 

Szeptember 5 Vasárnap: RTL Klub, 12:55 Tuti gimi - Annak idején a diákok egy kamera előtt őszintén elmondták a véleményüket az életről, a társaikról. Időkapszulának nevezték, és az volt a cél, hogy 50 év múlva lássák és hallják gimis önmagukat. Azonban valaki feltörte az időkapszulát és feltette az internetre a vallomásokat, valamint az iskola összes kivetítőjén és tévéjén is ez látható. Mindenki döbbenten hallgatja mások véleményét, ami néha igencsak sokkoló.

 

 

19:00 Tökéletes célpont - Mindössze négy hét telt el azóta, hogy üzletember ügyfelével helyett cserélő Christophert számos egykori kollégájával egyetemben túszul ejtette a kirúgását megtorolni készülő alkalmazott. Az eseményeket követő robbanásban megsérült férfi most ismét tettrekész, ezúttal a Dobbs házaspár keresi fel őket, mivel a feleség, Stephanie autójába néhány napja bombát rejtettek és csupán a véletlenek folytán sikerült a biztos halált elkerülnie. A nő, aki a McNamara vállalat vezető mérnöke is egyben, arra kéri választott testőrét, kísérje el őt az általa tervezett vonat bemutató útjára. Christopher biztosra veszi, hogy a bérgyilkos ismét lecsap majd a szerelvényen.

 

 

22:45 Heti hetes - Ismét jelentkezik az RTL Klub népszerű Heti Hetes című műsora. Az aktuális híreket, pletykákat, érdekességeket a már megszokott szereplők kommentálják. A talk-show lényege mit sem változik, szerepek nincsenek, vagy ha mégis, az csak a véletlen műve. A Heti Hetes célja továbbra is a szórakoztatás, mely minden bizonnyal sikerül, ha nem veszik komolyan. Mert a műsor valóban egy görbe tükör, ami egy kicsit torzít, de megnevettet.

Kommentek száma: 0Címkék: 24, hírek, odaát, ncis, smallville, született feleségek, spartacus, glee, tűzvonalban, ncis la, így jártam anyátokkal, alias, a főnök, castle, tuti gimi, vámpírnaplók, tudorok, heti hetes, dr. csont, luxusdoki, tökéletes célpont, merlin, smith, bostoni halottkémek, szellemekkel suttogó, esküdt ellenségek: különleges ügyosztály, hármastársak, édes négyes

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés