Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

Jamie 30 perces kajái - Jamie's 30 Minute Meals

2011-11-27 10:47:00 - Emci

Jamie Oliverről köztudott, hogy percek alatt pompásan ínycsiklandozó ételeket tud varázsolni az asztalra.

 

A mesteri szakács beavat minket a fél óra alatt elkészíthető finomságok rejtelmeibe. Megmutatja nekünk, hogy ilyen rövid idő alatt is el lehet készíteni a vacsorát, ráadásul friss alapanyagokból. Szerinte a régi, rossz beidegződéseink miatt töltünk rengeteg, felesleges időt a konyhában. Ezért ő azt javasolja, hogy próbáljunk meg lazán és könnyedén a főzéshez állni, hiszen nem kell állandóan az étel felett görnyednünk és kevergetnünk azt, amíg elkészül, attól félve, hogy az odakozmál. És az új főzési jelszó: Halál a zacskós levesekre! 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, jamie oliver, paprika tv, gasztronómia, főzőműsor, jamie 30 perces kajái, jamie's 30 minute meals

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés