Homeland 3. évad: Diego Klattenhoff nem marad állandó szereplő

2013-01-18 22:08:00 - LacoCola90

A Mike Faber-t, vagyis Nicholas Brody egykori társát alakító Diego Klattenhoff már nem lesz állandó szereplő a díjnyertes Showtime széria soron következő, szeptemberben érkező harmadik szezonjában.

Jessica (Morena Baccarin) szeretője, Mike a hírek szerint nem marad állandó státuszban a harmadik évad során. A Showtime és a 20th még nem kommentálta az esetet, de elképzelhető, hogy visszatérő szereplőként még bármikor feltűnhet Diego Klattenhoff a Homeland későbbi epizódjaiban. A színészt legközelebb a Kilimanjaro és a Guillermo del Toro által jegyzett Tűzgyűrű (Pacific Rim) című filmekben láthatjuk viszont. 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, showtime, morena baccarin, homeland, damian lewis, claire danes, howard gordon, alex gansa, mandy patinkin, homeland season 3, diego klattenhoff

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés