Hannibal: Miniajánló fotóarzenállal

2013-01-16 10:48:00 - LacoCola90

Minden idők legismertebb és legelvetemültebb sorozatgyilkosa a televízióba tart. Hannibal Lecter egy nemzetközi figura, aki legalább olyan ikonikus, mint Darth Vader.

 

A sorozatban egy olyan Hannibal-t (Mads Mikkelsen) ismerhetünk majd meg, akit az eddigi filmeknek nem sikerült teljesen bemutatni. A közönség tudja róla, hogy halálos, de ezen történet karakterei még nem. Az érdekesség a másik főszereplőben, Will Graham nyomozóban (Hugh Dancy), hogy a Vörös sárkány és az Embervadász filmek nem mutatták be pontosan, milyen bonyolult és megtört ő valójában.

A képek alapján egy rendkívül jó sorozatnak ígérkezik a Hannibal, sőt akár az eddig látott mozis sztorikon is túl fog tenni, hiszen jól ismerjük már Bryan Fuller képzelőerejét, aki olyan sorozatokat készített, mint a Haláli hullák, a Wonderfalls, a Halottnak a csók, plusz egy-két Hősök epizód is fűződik a nevéhez.

Sajnos a premierről még mindig nincsenek pontos adatok. Az NBC talán májusban, vagy nyár elején kezdi el vetíteni ezt a grandiózusnak ígérkező sorozatot, ami két férfi barátságának kialakulását és szétválását igyekezik felvázolni. Magyarországon az AXN fogja képernyőre tűzni a Hannibal-t, és az sem kizárt, hogy hamarabb kerül itthon képernyőre, mint Amerikában.

 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, ajánló, nbc, axn, gillian anderson, eddie izzard, david slade, laurence fishburne, gina torres, bryan fuller, hannibal, hannibal lecter, thomas harris, hugh dancy, katie o'connell, martha de laurentiis, molly shannon, mads mikkelsen, caroline dhavernas, lara jean chorostecki, hettienne park, ellen green, chelan simmons

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés