Kedves látogató! Az utóbbi pár hónapban a Web 4 blogok működését, frissülését, aktualitását figyelve láttuk, hogy az oldalon történő aktivitás egyre kisebb, így szomorúan bár, de úgy döntöttünk, hogy nem üzemeltetjük tovább. Részletek itt.

Bosszú 2. évad: 16 rész után

2013-03-20 09:02:00 - Emci

A sorozat fondorlatosan lépdel a számára kitaposott mezsgyén, hiszen még Emily Thorne, vagyis a valódi Amanda Clarke még nem végzett bosszúhadjáratával, mert a bűnösöknek meg kell fizetniük vétkeikért…

 

Már az első évadban is szép fordulatokat és nagy leleplezéseket láthattunk, most a második etapban egy nagyobb szabású történetben ennél sokkal mélyebbre áshatunk Emilyvel. A főhősnő egyre közelebb került a céljához, mint azt sejtettük is, de több, nem várt esemény is keresztül húzta a számításait. Az igazság kiderítése pedig egyre nagyobb fájdalom elviselésére kényszeríti, még akkor is, ha titkos támaszai az idén kibővültek Aiden Mathis (Jason Prosser) személyével. Róla annyit mindenképp tudni kell, hogy majdnem olyan sanyarú sorsa lett, mint Emilynek, tőle nem az édesapját, hanem a nővérét szakították el a pénzéhes, befolyásos emberek.

 

 

A bűnösök kézre kerítésében a Clarke lány jó nyomon haladt, de akármekkora bosszúra is készült, az már nem hozza vissza édesapját. Aidennel mindketten kitanulták az önvédelem minden csínját-bínját, sőt a mesterük még most is óvón követi nyomukat, s mostanság a két fiatal gyenge érzései is visszatértek egymás iránt. Együtt készek a tökéletes leszámolásra, de Emily még így is óriási segítségre szorul Nolantől, apja egykori jóbarátjától, aki a sorozat egyik legnagyobb arca.

Az első szezonhoz képest nagy változások álltak be a szereplők életében: volt, aki feltámadt, akadt olyan is, akit sajnos elveszítettünk, és volt, aki a semmiből került elő, felkavarva ezzel a vihartól épp lecsitult állóvizet, de Emilynek így is óriási jelenléte kellett, hogy legyen, hiszen Jackre, egykori szerelmére is rájár a rúd. A történtekért pedig csak magát okolja. A bosszúszomjas lánynak ezek után kétszer olyan jól meg kell gondolnia döntéseit, mint eddig.

 

 

A második szezon túl van a javán, és meg kell hagyni, igen izgalmas fejlemények tanúi lehettünk. Sokan alulértékelik a Revenge-t, pedig nem kéne. A még mindig gyenge CGI ellenére a színészei káprázatosak, a cselekménye izgalmas és élvezhető, mert érdekes csavarjaival, a jeleneteken átjövő mély érzelmekkel, romantikával, szerelemmel, az elvesztéssel járó fájdalommal épp úgy találkozhatunk a történetben, mint a hazugságok labirintusával, az aljas számító karakterek tucatjával, akik végig manipulálni szeretnék a cselekményt. Emily pedig azért tért vissza Hamtponsba, hogy megleckéztesse apja gyilkosának felbujtóit. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: elemző, abc, wyck godfrey, marty bowen, revenge, mike kelley, phillip noyce, emily vancamp, madeleine stowe, henry czerny, ashley madekwe, christa b. allen, gabriel mann, joshua bowman, bosszú, bosszú 2. évad, revenge 2. évad

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés