A férjem védelmében 3. évada hamarosan műsoron!

2012-02-13 12:47:00 - LacoCola90

Az Emmy és Golden Globe díjas Julianna Margulies főszereplésével folyatódik népszerű sorozat a Good Wife. Ne mulasszátok el a harmadik évadot, melynek legújabb epizódjait március 4-től követhetjük nyomon, minden vasárnap a Universal Channelen.

 

A mintafeleség és anya, Alicia Florrick élete egycsapásra megváltozik, amikor férje, Peter korrupciós- és szexbotránya miatt börtönbe kerül és sok év után kénytelen visszamenni dolgozni, hogy családját képes legyen eltartani. A nő megcsalva és megalázva áll a nyilvánosság előtt, de képes felülkerekedni. Visszatér eredeti szakmájához és védőügyvédként kezdi újra életét a chicagói jogi irodánál, ahol volt osztálytársa Will Gardner karolja fel, akivel lassan összemelegednek. A cég másik partnere, Diane Lockhart értékeli Alicia munkáját – és kapcsolatait – és eldöntik, hogy felveszik a céghez.

 

 

Aliciának nagy kihívás szakmai- és magánéletét egyensúlyban tartani, miközben próbál két gyermekének a 15 éves Zach-nek és a 14 éves Grace-nek egy stabil, meleg otthont biztosítani. Peter tisztázza magát és megnyeri a választásokat Eli Gold segítségével, azonban házassága ennek ellenére is darabokra hullik, amikor kiderül, hogy viszonya volt Kalindával, a cég rejtélyes házinyomozójával, aki közben Alicia barátja és bizalmasa lett. Most, hogy végre elváltak Alicia szabadon vállalhatja érzéseit Will iránt. A széria története vasárnaponként 22:00 órától folytatódik kizárólag a Universal Channel műsorán.

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, cbs, the good wife, universal channel, férjem védelmében, chris noth, julianna margulies, matt czuchry, archie panjabi, josh charles, christine baranski

Kommentek

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés