Sorozat Planet

Kommentek száma: 0

The Flash 1. évad: a 3. rész - Things You Can't Outrun

A harmadik epizóddal folytatódott Barry Allen és a STAR Labs csapatának különleges története, amiben hősünk egy újabb ellenféllel nézett szembe, miközben új foszlányok láttak napvilágot a múltból.

The Flash 1. évad: a 3. rész - Things You Can't Outrun
/0 Sorozat Planet
The Walking Dead 5. évad: az 1. rész - No Sanctuary
/0 Sorozat Planet
Twin Peaks: Folytatással tér vissza a sorozat!
/0 Sorozat Planet
Star Wars Lázadók 1. évad: 1. rész - A lázadás szikrája
/0 Sorozat Planet

The Walking Dead 5. évad: a 2. rész - Strangers

2014-10-20 19:07:00 - LacoCola90

A nagyszerű premier után egy újabb epizóddal jelentkeztek a kedvenc túlélőink, ahol végre újra együtt volt a nagy csapat és az útjuk elindulhatott Washington irányába. Spoilerek következnek!

 

Bár az élelem és a tölténykészletek megfogyatkozóban voltak, hőseink egy kis időre újra boldogok lehettek, mert a szétválás, vagyis az egykori Kormányzó okozta katasztrófa után újra összetalálkozhattak egymással. A Terminusban történtek már elmúltak, itt az ideje, hogy folytassák azt az utat, amit megkezdtek.

Kommentek száma: 0Címkék: kritika, elemző, walking dead, frank darabont, képregény, robert kirkman, amc, zombi, the walking dead, andrew lincoln, rick grimes, norman reedus, lauren cohan, előhalottak, michael cudlitz, scott wilson, david morrissey, danai gurira, lawrence gilliard jr., steven yeun, melissa mcbride, emily kinney, chandler riggs, christian serratos, josh mcdermitt, the walking dead season 5, the walking dead 5. évad, the walking dead terminus, alanna masterson, marcus hester, j.d. evermore, keith brooks, terminus, andrew j west, the walking dead 5x02

The Walking Dead 5. évad:... »

Hannibal 3. évad: Elkezdődött a forgatás

2014-10-20 17:37:00 - LacoCola90

A mai napon hivatalosan is elkezdődtek a Hannibal harmadik szezonjának forgatási munkálatai, és erről már egy képet is tudunk mutatni.

A hétvégén a sorozat stábja a New Yorkban megrendezett PaleyFesten is részt vett, majd ma hétfőn nekiláttak a felvételeknek, és erről Bryan Fuller egy képet is közzétett a rajongóknak. Hannibal múltja, amint azt Ti is tudjátok, Litvániába nyúlik vissza, de a munkálatok szokásosan Torontóban zajlanak. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, nbc, axn, cynthia nixon, michael pitt, gillian anderson, david slade, laurence fishburne, martin donovan, gina torres, bryan fuller, hannibal, hannibal lecter, thomas harris, hugh dancy, katie o'connell, martha de laurentiis, mads mikkelsen, caroline dhavernas, lara jean chorostecki, chris diamantopoulos, will graham, amanda plummer, katharine isabelle, jeremy davies, hannibal 3. évad, hannibal season 3, aaron abrams, scott thompson, tao okamoto

Hannibal 3. évad: Elkezdődött a... »

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? - Novembertől az AXN-en

2014-10-20 15:12:00 - LacoCola90

Az idei tévés évad egyik legnagyobb szenzációja, a „Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?” (How To Get Away With Murder) alig egy hónappal az amerikai premier után már Magyarországon is bemutatkozik.

 

A tengerentúlon nézettségi rekordokat döntő sorozatot november 3-tól hétfőnként láthatjuk az AXN műsorán. A főszereplő a kétszeres Oscar-jelölt Viola Davis, sorozatbeli szerepe szerint Annalise Keating, aki elismert ügyvédi praxisa mellett a philadelphiai egyetem jogi karán professzorként dolgozik.  Keating „Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?" elnevezésű szemináriumán saját eseteit elemzi a diákokkal, az életszagú feladatok  pedig igencsak lázba hozzák a hallgatóságot. A professzorasszony a diákok munkáját azzal is motiválja, hogy felajánlja, a kurzus legkiválóbbjait beveszi saját csapatába dolgozni. A briliáns és karizmatikus védőügyvéd professzor ekkor még nem sejti, hogy ifjú csapatának hamarosan az életben is kamatoztatnia kell az órán megszerzett tudást.

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, abc, katie findlay, aja naomi king, billy brown, how to get away with murder, viola davis, alfred enoch, charlie weber, jack falahee, karla souza, liza weil, matt mcgorry, tom verica, peter nowalk, hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?... »

Hannibal 3. évad: Hírek a PaleyFest-ről

2014-10-20 10:40:00 - LacoCola90

A hétvégén a New Yorkban megrendezett közönségtalálkozón Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Laurence Fishburne, Caroline Dhavernas és Bryan Fuller, a sorozat készítője vett részt és árult el némi információt az új epizódokról.

 

A legfontosabb hír az volt a hétvégén, hogy több feminim energia lesz érezhető a sorozatban, ugyanis a Farkas színésznője, Tao Okamoto (A lenti képen őt láthatjátok.) is fontos szerepkörben kerül bemutatásra, ugyanis Lady Murasaki kísérőjének, egy bizonyos Chiyonak a karakterét kapta meg.

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, nbc, axn, cynthia nixon, michael pitt, gillian anderson, david slade, laurence fishburne, martin donovan, gina torres, bryan fuller, hannibal, hannibal lecter, thomas harris, hugh dancy, katie o'connell, martha de laurentiis, mads mikkelsen, caroline dhavernas, lara jean chorostecki, chris diamantopoulos, will graham, amanda plummer, katharine isabelle, jeremy davies, hannibal 3. évad, hannibal season 3, aaron abrams, scott thompson, tao okamoto

Hannibal 3. évad: Hírek a... »

Banshee 3. évad: Még több ízelítő

2014-10-19 11:20:00 - LacoCola90

Három új ízelítővel jelentkezünk a Banshee rajongóinak a Cinemax jóvoltából, ugyanis egyre jobban közelít a sorozat 2015-ös folytatása. A bevezető után ne hagyjátok ki egyiket se!

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, alan ball, ivana milicevic, cinemax, banshee, ulrich thomsen, anthony starr, jonathan tropper, david schickler, hoon lee, lili simmons, banshee season 3, banshee 3. évad

Banshee 3. évad: Még több... »

Kockafejek: az NBC megint megpróbálja elkészíteni az amerikai verziót

2014-10-19 10:38:00 - LacoCola90

Miután évekkel korábban már egyszer megpróbálták amerikaiasítani az egyik legkedveltebb angol szitkomot, az NBC-nél úgy döntöttek újra nekifutnak, hátha ez alkalommal jobban sikerül.

A pilot epizódja már biztosan elkészül az új The IT Crowd-nak, amit mulitkamerás produkcióvá próbálnak átfejleszteni a Dokik készítőjével (Bill Lawrence) és a Community íróival (Neil Goldman és Garrett Donovan). 2007-ben az eredeti sorozatból ismert Richard Ayoade, és a Community színészével, Joel McHale főszereplésével készült el az első rész, amiből később nem lett semmi sem, de úgy tűnik most egy új gárdával megint nekilátnak az adaptációnak.

Az eredeti angol széria 2006-tól 2010-ig futott, majd 2013-ban egy különkiadással jelentkezett. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, nbc, comedy central, it crowd, kockafejek, channel 4, chris o'dowd, richard ayoade, katherine parkinson, graham linehan

Kockafejek: az NBC megint megpróbálja... »

Kingdom: Lesz 2. és 3. évad

2014-10-18 11:47:00 - LacoCola90

Az amerikai DirecTV sorozata további húsz epizóddal jelentkezik majd a jövőben, pedig még csak két rész került eddig bemutatásra a tíz részes első szezonból.

A Frank Grillo, Nick Jonas, Matt Lauria, Kiele Sanchez, Jonathan Tucker és Joanna Going főszereplésével készített MMA-ról szóló drámának folytatását 2015 tavaszán kezdik el forgatni. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, sport, matt lauria, jonathan tucker, kiele sanchez, frank grillo, diretv, kingdom, nick jonas, joanna going, mma, kingdom 1. évad, kingdom 2. évad, kingdom 3. évad, kingdom season 1, kingdom season 2, kingdom season 3

Kingdom: Lesz 2. és 3.... »

Bates Motel 3. évad: Ryan Hurst is bejelentkezik

2014-10-18 11:36:00 - LacoCola90

Úgy tűnik a Sons of Anarchy egykori színésze is szobát foglal magának a Bates Motel harmadik szezonjában.

Az Opie-t öt évadon át alakító Ryan Hurst visszatérő szereplője lesz a Bates Motel-nek. A tervek szerint Chick Hogan-t játszhatja, egy volt sittest, akinek van egy motoros boltja, de a pénze nagy részét illegális fegyverkereskedelemből szerzi. Ha minden rendben halad a kulisszák mögött, akkor 2015 márciusában jön új epizódokkal a Bates Motel. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, carlton cuse, előzmény, a&e, nestor carbonell, kathleen robertson, michael vartan, psycho, bates motel, vera farmiga, freddie highmore, max thieriot, kerry ehrin, nicola peltz, olivia cooke, bates motel season 3

Bates Motel 3. évad: Ryan... »

Hannibal 3. évad: a 2. és 3. rész címe

2014-10-17 13:39:00 - LacoCola90

A Hannibal legújabb szezonjában az olasz konyha fogja inspirálni az epizódcímeket, és az este folyamán az első rész hangzatos címe után kiderült a második és harmadik epizódoké is.

Habár csak 2015 tavaszán jön új epizódokkal a sorozat, és még a forgatást sem kezdték el, Bryan Fuller lerántotta a leplet a második, illetve harmadik rész címeiről is. 

 

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, nbc, axn, cynthia nixon, michael pitt, gillian anderson, david slade, laurence fishburne, martin donovan, gina torres, bryan fuller, hannibal, hannibal lecter, thomas harris, hugh dancy, katie o'connell, martha de laurentiis, mads mikkelsen, caroline dhavernas, lara jean chorostecki, chris diamantopoulos, will graham, amanda plummer, katharine isabelle, jeremy davies, hannibal 3. évad, hannibal season 3, aaron abrams, scott thompson

Hannibal 3. évad: a 2.... »

Terápia 2. évad: Tabukat döntöget a sorozat

2014-10-17 13:24:00 - LacoCola90

Két kérdés, amely rengeteg embert érint, mégis nagyon keveset beszélünk róla: az abortusz és a rák a mai napig tabu a társadalomban.

 

A pszichológus díványán azonban nincsenek tabuk, így az HBO saját gyártású sorozata, a Terápia is nyíltan foglalkozik a témával. Péterfy Bori és Kurta Niké karakterei megjárják a poklot, a két színésznő őszintén beszél a sokakat foglalkoztató kérdésekről.

Kommentek száma: 0Címkék: hírek, hbo, in treatment, a terapeuta, be tipul, mácsai pál, csákányi eszter, nagy zsolt, szamosi zsófia, für anikó, terápia, sajtótájékoztató, terápia 2. évad, máté gábor, péterfy bori, kurta niké, kováts adél, surányi áron

Terápia 2. évad: Tabukat döntöget... »

RSS

Sorozat Planet közösség

Akár a szerkesztőket is követheted Twitteren!
Emci LacoCola90

Planéta videó

Az év mondása

„A televízióban többek között az a jó, hogy sokkal összetettebb történeteket lehet elmesélni, mint egy filmben.” - Bryan Fuller

Kapcsolat

Érdekeset láttál vagy hallottál? Valami érdekel, és nem írtunk róla? Ha bármi kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan keress meg bennünket a sorozatplanet@gmail.com címen!

Hirdetés